יום חמישי, 31 ביולי 2014

פילה לברק בניחוח אסיאתי

המנה העיקרית בארוחת שישי בערב אצלנו היא דג כלשהו
לתכנון ארוחת שישי בערב בסגנון אסיאתי הייתי זקוקה למתכון המתאים
לסגנון הארוחה. 
קניתי פילה לברק, והמתכון בשני שלבים, שלב טיגון ולאחריו אפיה קצרה.

רכיבים:

10 פילה לברק
קורנפלור+ חצי כפית מלח

רוטב:

כף רצועות דקיקות של ג'ינג'ר
4 בצלים ירוקים קצוצים דק
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
6 כפות סויה
1 כף שמן שומשום
4 כפות סוכר חום
 1 כוסות מים
כפית קורנפלור

אופן ההכנה:

את פילה הלברק טובלים בקורנפלור ומטגנים
יש להקפיד לטגן קודם את הצד ללא העור.
מניחים את הדגים המטוגנים בתבנית חסינת אש.

הרוטב:

במחבת חמה עם 2 כפות שמן מזהיבים את הפטריות,ג'ינג'ר ובצל ירוק
מוסיפים את שאר החומרים חוץ מהקורנפלור ומרתיחים
טועמים, מתקנים טעמים
מוסיפים את הקורנפלור בלול במעט מים
ומרתיחים עד שמסמיך מעט
יוצקים על נתחי הדג המטוגנים

מחממים תנור לחום 180 מעלות ואופים 10 דקות



אין תגובות:

פרסום תגובה