הרכיבים:
2.5 כוסות קמח תופח
6 ביצים שלמות
כוס וחצי סוכר
שקית סוכר וניל
250 גרם גבינת שמנת
100 גרם חמאה רכה
סירופ:
רבע כוס מים עם חצי סירופ מייפל עם מעט קוניאק – לערבב ביחד.
אופן ההכנה:
לערבב חומרי העוגה ביחד.אין צורך במיקסר.
אפשר לשלב סוכר חום.,אפשר כל גבינה שמנה החל מ-9%.
חום 175 מעלות.
כ-50 דקות.
לבדוק בשיטת הקיסם .
מיד כשהעוגה יוצאת מהתנור - בעודה חמה---- לצקת סירופ.
2 תבניות אינגליש קייק .
מבוסס על מתכון של רות אוליבר עם שינויים שלי
לא הבנתי מה זה:
השבמחק"רבע כוס מים עם חצי סירופ מייפל "
הנוזל שמשמש להרטבת העוגה מכיל מים וסירופ מייפל
השבמחק