יום רביעי, 15 באוקטובר 2014

צלי עוף בשזיפים וצימוקים

מנת עוף קלה להכנה
מרשימה להגשה
והכי חשוב ניתנת להכנה גם יום מראש
ממש התאימה לי לקונספט של ראש השנה
זוהי מנת עוף מתקתקה וגם פיקנטית
ניתן להוסיף לסיר במהלך הבישול רבעי תפוחי אדמה
שיתקבלו בתום הבישול שחומים וטעימים
ויחסכו הכנת תוספת פחמימה.

רכיבים:

6 כרעיים מחולקים
1 בצל קצוץ
200 גר' שזיפים שחורים מגולענים
50 גר' צימוקים
1/2-3/4 כוס סילאן
תיבול:
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה
1/2 כפית כמון

מים

אופן ההכנה:

להזהיב את הבצל במעט שמן



להוסיף את נתחי העוף, התיבול והפירות המיובשים


לכסות חלקית במים 
לבשל על להבה קטנה 
לאחר כחצי שעה בישול ניתן להוסיף מתחת לנתחי העוף את תפוחי האדמה
לבשל עד שמשחים והרוטב מצטמצם




הפעם לא הוספתי תפוחי אדמה לתבשיל
הוא הוגש בלווית קוסקוס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה