יום ראשון, 4 באוקטובר 2015

דלי רול

אחד מתכוני הפתיח הכי זריזים ומאוד מרשימים.
לא צריך הרבה בשביל להכין
אפשר להוסיף לאיזון סלט קטן ליד .

עוד פלוס למנה הנפלאה הזאת -נשמרת לא רע בכלל במקפיא

רכיבים:

1 חב' בצק פילאס
350 גר' כתף בקר מעושנת פרוסה לפרוסות דקות
350 גר' פסטרמה הודו מעושן פרוס לפרוסות דקות
מיונז היינץ (הכי טעים בעיניי)
חרדל דיז'ון
מעט רוטב צ'ילי מתוק

1 חלמון

ולעבודה

אופן ההכנה:

פורסים את בצק הפילאס, חותכים למקטעים באורך רולדה רצוייה
מורחים שכבה יפה של מיונז
מעל מוסיפים מעט חרדל
אפשר גם צ'ילי מתוק



מסדרים שכבה של כתף בקר
מעל מסדרים שכבה של הודו


מגלגלים
מברישים בחלמון, מפזרים שומשום


אופים בחום 200 מעלות כ- 30 דקות









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה