יום ראשון, 15 באוקטובר 2017

מאפינס זיתים


סופסוף אחרי החגים הגיע
די לארוחות גדולות וכבדות
יחי הנישנושים הקלילים
נסו את המאפינס האלה, לארוחת בוקר, נישנוש בין הארוחות ואפילו 
בתיק האוכל לסרבני הכריכים

רכיבים:

3 ביצים
1/2 כוס שמן
1 כוס קמח 
כפית אבקת אפיה
1 גבינת קוטג' (250 גר)
200 גר' גבינה צהובה מגוררת
1 קופסת זיתים פרוסים


אופן ההכנה:

מערבבים את כל הרכיבים, מחלקים לקוקוטים או לתבנית שקעים
מפזרים שומשום
אופים בחום 180 מעלות כ- 30 דקות עד שהמאפים מזהיבים





אין תגובות:

פרסום תגובה