יום ראשון, 28 בנובמבר 2021

אין כמו ביסים מלוחים של אושר

לאט לאט אנחנו חוזרים לחיים רגילים,  יוצאים יותר מהבית

גם  מארחים, ולמעשה גם סתם מריירים מול תוכנית בישול בטלוויזיה, בקיצור מתחשק משהו קטן לנשנש,

פינגר פוד הוא הפתרון לכל הנ"ל ביחוד כזה שלא צריך להשקיע יותר מידיי זמן בהכנה.




את אלה תוכלו להכין מראש, להקפיא וחימום קצר בתנור מחזיר אותם לנקודת ה- 0 במדד הטריות.

מה צריך?

 חבילת בצק עלים, כדאי על בסיס חמאה

ממרחים טעימים, אני השתמשתי בפסטו וממרח עגבניות מיובשות

פרמזן לרוב

אופן ההכנה:

פורסים את בצק העלים מרדדים קצת

מורחים את מיני הממרחים

מפזרים את הפרמזן



מגלגלים ומניחים על נייר אפיה

מורחים ביצה טרופה





ולתנור בחום 200 מעלות ל- 25 דקות בערך




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה