בארוחת צהרים לשבת יש לי מגבלות
עוף בתנור כמה שאני אוהבת, פחות מוצלח לטעמי אחרי שישב לילה במקרר, הלכתי על פרגיות.
בבוקר הוצאתי מהמקפיא קופסא שעליה מדבקה- סטיק פרגית במחשבה
שעד שאשוב הביתה הם יפשירו, אתבל ואטגן לנו למנה עיקרית.
אז חשבתי, המרינדה כבר מוכנה ואיך שאני פותחת את הקופסא אני מבינה שנפלה פה טעות
על השקית באמת רשום פרגיות אבל בקופסא נחו להם 4 כרעיים , אוףףף
אבל כבר לא יכולתי להחזיר למקפיא, תערובת התיבול אף היא היתה מוכנה
תיבלתי את הכרעיים, הנחתי לספיגת טעמים למשך כשעתיים
וזה מה שיצא
המתכון פה למטה
רכיבים:
אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצלים במעט שמן
מניחים עליהם את נתחי העוף עם כל התיבול ומבשלים על אש קטנה
ללא תוספת נוזלים
הטעמים התחברו לי לתוספת האהובה עלי
תבשיל ירקות על קוסקוס
את הארוחה פתחנו עם מגוון סלטים
ולקינוח נהננו מקסטות לוטוס וקרם פיסטוק
בגלל קוצר בזמן השתמשתי בבסקויט לוטוס, ובגלל הג'וניורית שלא אוהבת אגוזים
בחרתי לא להוסיף פיסטוקים גרוסים לגלידה
לגלידה פיסטוק:
300 גר' שוקולד לבן פרווה
1 שמנת צמחית
1 שמנת צמחית
3 כפות ממרח פיסטוק
2 כפות ברנדי
אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד בשמנת אחת , לערבב לתוך הקערה את ממרח הפיסטוק
היטב ולקרר
אחרי כשעה
להקציף את השמנת השניה
לקפל לתוכה את הגנאש עם הפיסטוק
לשטח בתבנית בסקויטים לוטוס, לשטח את המוס
לכסות בבסקויטים ולהקפיא ל- 24 שעות
לחתוך למלבנים
ש ב ת ש ל ו ם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה