יום שישי, 31 בינואר 2014

בקר בסגנון סיני חריף

רכיבים: 
 
500 גר' סטייק אנטרקוט חתוך לרצועות דקות

למרינדה:

2 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ

2 כפיות שום כתוש

3 כפות  סויה קיקומן

שמיניות בצל

רצועות מפלפל ירוק

שום כתוש

פלפלון חריף פרוס דק ( למי שאוהב ממש חריף)

מעט פפריקה חריפה
     


אופן הכנה: 
 
לערבב את חומרי המרינדה.

להשרות את הבשר לפחות למשך שעה.

לטגן את רצועות הבקר במחבת חמה מאוד עם מעט שמן ולהניח בצד.

באותה המחבת לטגן שמיניות בצל, רצועות פלפל ירוק, שום כתוש ופלפלון חריף .

להוסיף את הבקר המטוגן, לתקן את התיבול עם עוד קצת פפריקה חריפה.

להקפיץ עוד 5 דקות... ומוכן.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה