חומרים:
6 נתחי פילה אמנון
1 כף שום כתוש
2 פלפלים אדומים חתוכות לרצועות דקות
2-3 עגבניות חתוכות לפלחים
1 רסק עגבניות
¾ חבילה פטרוזיליה קצוצה
מלח פלפל
כף גדושה פפריקה
כוס מים
¾ חבילה פטרוזיליה קצוצה
מלח פלפל
כף גדושה פפריקה
כוס מים
חומוס מבושל -אופציונאלי
אופן ההכנה:
מזהיבים את השום בשמן זית
מוסיפים את הפלפלים והעגבניות ומאדים כ- 10 דקות
מערבבים בקערה מים, רסק עגבניות,פלפל מלח,פטרוזיליה ופפריקה.
מערבבים בקערה מים, רסק עגבניות,פלפל מלח,פטרוזיליה ופפריקה.
יוצקים על הירקות , מרתיחים, מוסיפים את החומוס
מבשלים כ- 20 דקות, מקררים
מניחים במחבת עמוקה מעט מהרוטב מניחים מעל את פיסות הדג
ומעליהם יוצקים את שארית הרוטב
אופים כ- 30 דקות
האם אפשר ברגע שמניחים את הדגים להמשיך בישול על הגז ? או שזה חייב להמשיך בתנור ? לא יותר פשוט לוותר על שלב התנור ?
השבמחקאני מניחה שאפשר להמשיך לבשל על הגז, רק שאז יתכן שפילטים לא ישארו שלמים
השבמחק