סטייקים זו בחירה נהדרת למנה עיקרית של ארוחה חגיגית
קלה ומהירה להכנה מרשימה וטעימה עד מאוד.
אבל מתחילים מבחירת הנתח
החכמה היא לקנות את הנתח הטוב. סטייקים אני מכינה משייטל או מסינטה.
(למי שאוהב סטייק משוייש כדאי שיבחר באנטרקוט)
כאשר בוחרים בנתח סינטה האיכותי, חשוב לצלות לזמן מדוייק על מנת לא לייבש את הנתח.
כדאי לבקש מהקצב לפרוס את הנתח לסטייקים לא דקים וכעת כל מה שנותר זה לעקוב אחר ההוראות
רכיבים:
אז יש לנו 6 סטייקים מנתח טרי של סינטה מיושן במשקל קילו וחצי.
בבית מפלפלים את הסטייקים ומניחים להגיע לטמפ' החדר.
בבית מפלפלים את הסטייקים ומניחים להגיע לטמפ' החדר.
1 כוס יין אדום מתוק (כזה של קידוש, אבל טעים)
1/2 כוס ציר עוף ומעט מלח
אופן הכנה:
מטגנים את הסטייקים במעט שמן (כ- 5 דקות).
ומצמצמים את הרוטב במחבת לכדי ריבה
והמנה מוכנה.
הערות:
המנה מתאימה מאוד להגשה על פסטה טליאטלי.
הערות:
המנה מתאימה מאוד להגשה על פסטה טליאטלי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה