כשרוצים להכין נתח בשר בטעמי החג
מה יותר טוב מנתחי כתף ברוטב תפוחים?
רכיבים:
נתח צלי בשר (כתף או פילה מדומה )ברשת
בצל פרוס
שיני שום
1 גזר קצוץ
2 גבעולי סלרי קצוצים
1 תפוח גרנד חתוך לקוביות
2 כפות חרדל
3 כפות דבש
מלח
פלפל שחור
2 כוסות סיידר (מדולל 1:1 עם מים)
אופן הכנה:
לטגן בסיר:
בצל פרוס, כמה שיני שום,להזהבה
להוסיף
1 גזר קצוץ, 2 גבעולי סלרי קצוצים, 1 תפוח גרנד חתוך לקוביות.
לטגן כ-10 דקות.
להוסיף את נתח הבשר.
למרוח ב 2 כפות חרדל ו-3 כפות דבש, מלח ופלפל שחור.
לבשל יחד עם 2 כוסות סיידר, כשעה וחצי.
מידי פעם להפוך.
כשמוכן, להוציא את הנתח מהסיר ,
לסנן את הרוטב לצמצם. לתקן תיבול.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה