יום שלישי, 14 בינואר 2014

תחתיות ארטישוק במילוי בשר בניחוח קארי


רכיבים: 


תחתיות ארטישוק קפואות 



למילוי: 
1 כף בשר הודו אדום טחון לכל תחתית 
1 בצל חתוך לקוביות -מטוגן 
מעט לחם סחוט וטחון 
1 ביצה 
פטרוזיליה קצוצה 
מלח 
פלפל שחור 

לרוטב: 
1 בצל 
1 גזר 
3 גבעולי סלרי קצוצים 
1 כף קמח 
1 כף קארי 
מלח 
פלפל שחור 
אבקת מרק עוף 
2 כוסות מים



אופן הכנה: 


להפשיר ע"י מים רותחים את תחתיות ארטישוק קפואות ולהניח בתבנית. 




מילוי: 

לערבב את רכיבי המילוי ולהניח כדור מילוי על כל תחתית. 


רוטב: 

לטגן את הבצל, גזר והסלרי. 

להוסיף כף קמח, כף קארי, מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף ו-2 כוסות מים. 

להרתיח. 

לצקת על התחתיות הממולאות. 

לאפות 40 דקות.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה