רכיבים:
תחתיות ארטישוק קפואות
למילוי:
1 כף בשר הודו אדום טחון לכל תחתית
1 בצל חתוך לקוביות -מטוגן
מעט לחם סחוט וטחון
1 ביצה
פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
לרוטב:
1 בצל
1 גזר
3 גבעולי סלרי קצוצים
1 כף קמח
1 כף קארי
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
2 כוסות מים
אופן הכנה:
להפשיר ע"י מים רותחים את תחתיות ארטישוק קפואות ולהניח בתבנית.
מילוי:
לערבב את רכיבי המילוי ולהניח כדור מילוי על כל תחתית.
רוטב:
לטגן את הבצל, גזר והסלרי.
להוסיף כף קמח, כף קארי, מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף ו-2 כוסות מים.
להרתיח.
לצקת על התחתיות הממולאות.
לאפות 40 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה