אפשר להגיש עוף אפוי בתנור במרינדה כזאת או אחרת
ואפשר להקפיץ את העוף למנה מיוחדת אם רק טורחים מעט, מוציאים את העצמות
(דבר שאפשר לבקש מהקצב לעשות עבורינו)
כשהכרע לא מכילה עצמות אנחנו מקבלים פיסת עוף שטוחה
מוכנה למילוי, העור ישמור על העוף שלא יתיבש באפיה.
מגוון האפשרויות למילוי הוא רב, אפשר למלא בקוסקוס מתובל
אורז, וגם בתערובת של בשר טחון כמו שמכינים לקציצות, עם או בלי אורז .
רכיבים:
15 כרעיים
לכרעיים:
מלח
מעט פלפל שחור
טיפה קינמון /בהרט
למילוי:
1 שקית קוסקוס עבה
בצל גדול קצוץ
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט קינמון /בהרט
מעט שמן
אפשר גם סילאן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה