יום חמישי, 30 בינואר 2014

סלמון בשמנת ופטריות


לפעמים כדי לקבל ביס מושלם ומנה עיקרית נהדרת
אני מחברת את הסלמון לרוטב טעים




רכיבים: 
 
2 כפיות שום כתוש

3 עגבניות קצוצות

3-4 פטריות פורטובלו גדולות פרוסות (או סלסלת שמפיניון)

2 שמנת לבישול (לפרווה קרם קוקוס)

מלח

בזיליקום

פלפל שחור

סלמון חתוך לקוביות שהומלח ופולפל מראש
     

אופן הכנה: 
 
מטגנים במחבת 2 כפיות שום כתוש.

מוסיפים 3 עגבניות קצוצות.




מטגנים עד שהעגבניות מתרככות.

מוסיפים 3-4 פטריות פורטובלו גדולות פרוסות.





מטגנים עוד כ- 5 דקות ומוסיפים 2 שמנת לבישול מלח, בזיליקום ופלפל שחור.




מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 10 דקות לצימצום.


מניחים את קוביות הסלמון ברוטב ומבשלים כ- 12 דקות



 


הערות: 

 התבשיל יכול גם לשמש כרוטב לפסטה טליאטלי. 






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה