יום שני, 3 בפברואר 2014

חזה עוף מוקפץ עם ירקות

רכיבים: 
1 קילו חזה עוף

למשחת תבלינים:
מלח
פפריקה מעושנת
פלפל שחור
תבלין גריל
תבלין שאוורמה
אבקת שום
שמן


2 בצלים חתוכים לשמיניות
7 קישואים חתוכים לרצועות
פפריקה
מלח
שום

1 קופסת פטריות
מעט אבקת מרק עוף
 


אופן הכנה: 
חותכים את חזה העוף לפיסות ומתבלים התבלינים.

מניחים לשעתיים לספיגת טעמים.

מערבבים את הבצלים והקישואים. מתבלים בפפריקה, מלח, ושום.

במחבת גדולה מקפיצים קלות את הירקות, מוסיפים קופסת פטריות, מעט אבקת מרק עוף ומניחים בצד.

מקפיצים את פיסות חזה העוף רק עד שהן מלבינות.

מוסיפים את הירקות. מערבבים ומטגנים עוד כמה דקות עם מעט מים

(מהקערות ה"מלוכלכות" כבר בתבלינים).



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה