יום שני, 3 בפברואר 2014

גלילות חזה עוף במילוי אגוזים ברוטב רימונים



רכיבים:

10 פרוסות דקות מאד של חזה עוף

למילוי:
2 בצלים קצוצים דק
שמן לטיגון
4 שיני שום קצוצות גס
250 גרם אגוזי מלך  קצוצים  מעורב גס ודק
מלח
פלפל

לציפוי:
פירורי לחם 
קמח
ביצים טרופות

לרוטב:
1 כוס גרנדין
1 כוס גרעיני רימון
1/2 כוס יין אדום
מקל קינמון

אופן הכנה:

להכנת המילוי:
משמנים מחבת  ומטגנים את הבצל , מוסיפים את האגוזים,  מתבלים ומערבבים .
מסירים מהאש ומקררים קירור מוחלט  (רצוי להשהות 24 שעות למיזוג טעמים ולבדוק תיבול)

להכנת הגלילות :
לפרוס את חזה העוף וליישר קצוות.
למרוח מתערובת המילוי,
לגלגל במהודק לצורת גליל, לעטוף  בנילון נצמד  ולהדק כמו סוכריה.
להכניס למקפיא ל - 15 דק'.
מסירים את הניילון,  ומצפים כמו שניצל.
רצוי להשאיר במקרר לכמה שעות  ואז אין סיכוי שיתפרק בטיגון.
מטגנים בשמן  עמוק.
אם  לא מתכוונים להגיש מיד מטגנים  כ- 4 דק' עד שמזהיב  קלות ומוציאים לכלי חסין אש ומניחים בצד ללא כיסוי.
לפני ההגשה מכניסים לתנור חם ל 10-15 דק' בערך .

הרוטב:
מבשלים את גרעיני הרימון בגרנדין  ויין אדום עם מקל קינמון. מבשלים עד לצמצום הרוטב כ - 20 דקות.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה