רכיבים:
10 פרוסות דקות מאד של חזה עוף
למילוי:
2 בצלים קצוצים דק
שמן לטיגון
4 שיני שום קצוצות גס
250 גרם אגוזי מלך קצוצים מעורב גס ודק
מלח
פלפל
לציפוי:
פירורי לחם
קמח
ביצים טרופות
לרוטב:
1 כוס גרנדין
1 כוס גרעיני רימון
1/2 כוס יין אדום
מקל קינמון
אופן הכנה:
להכנת המילוי:
משמנים מחבת ומטגנים את הבצל , מוסיפים את האגוזים, מתבלים ומערבבים .
מסירים מהאש ומקררים קירור מוחלט (רצוי להשהות 24 שעות למיזוג טעמים ולבדוק תיבול)
להכנת הגלילות :
לפרוס את חזה העוף וליישר קצוות.
למרוח מתערובת המילוי,
לגלגל במהודק לצורת גליל, לעטוף בנילון נצמד ולהדק כמו סוכריה.
להכניס למקפיא ל - 15 דק'.
מסירים את הניילון, ומצפים כמו שניצל.
רצוי להשאיר במקרר לכמה שעות ואז אין סיכוי שיתפרק בטיגון.
מטגנים בשמן עמוק.
אם לא מתכוונים להגיש מיד מטגנים כ- 4 דק' עד שמזהיב קלות ומוציאים לכלי חסין אש ומניחים בצד ללא כיסוי.
לפני ההגשה מכניסים לתנור חם ל 10-15 דק' בערך .
הרוטב:
מבשלים את גרעיני הרימון בגרנדין ויין אדום עם מקל קינמון. מבשלים עד לצמצום הרוטב כ - 20 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה