יום שני, 3 בפברואר 2014

חזה עוף ממולא ברוטב פלפלים

את המתכון הזה אפשר להגיש כמנה עיקרית נהדרת ואפשר גם 

כמנת חיזוק ליד עיקרית ואז אני פורסת את הגלילות וכל אחד 

דוגם לעצמו


רכיבים: 

נתחי חזה עוף
ביצה טרופה
פירורי לחם מוזהבים

לרוטב:

פלפלים מכל הצבעים

לרוטב חמוץ מתוק:

4 כפות קטשופ
4 כפות סוכר חום
4 כפות חומץ
2 כפות רוטב סויה
3/4 כוס מרק עוף (מאבקה...)

1 כפית קורנפלור מדוללת במעט מים
 



אופן הכנה: 

משטחים את נתחי החזה דק.

ממליחים ומפלפלים.

טובלים בביצה טרופה ופירורי לחם מוזהבים.

מגלגלים את השניצלים סביב עצמם ומסדרים בתבנית


רוטב:

מטגנים פלפלים מכל הצבעים.


רוטב חמוץ מתוק:

מערבבים את רכיבי הרוטב.

שופכים מעל הפלפלים במחבת ומביאים לרתיחה.

מוסיפים כפית קורנפלור מדוללת במעט מים.

מבשלים עד שמתחיל מעט להסמיך.

שופכים מעל השניצלים.

אופים בתנור 45 דקות.

הערות: 

אם רוצים לגוון אפשר להוסיף למילוי פרוסת כתף בקר מעושן

ע"פ מתכון של דבורושקה מYNET אוכל כשר עם שינויים שלי.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה