יום שני, 3 בפברואר 2014

חזה עוף במילוי בורגול ופלפלים קלויים

רכיבים: 

8 נתחי חזה עוף משוטחים היטב
מלח
פלפל

מילוי:

3/4 כוס בורגול
2 פלפלים אדומים קלויים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/3 כוס חמוציות שטופות וקצוצות
2 שיני שום כתושות
3 כפות סילאן
מלח
פלפל שחור

ציפוי:

צלחת עם 2 ביצים טרופות במעט מים

פרורי לחם עם שומשום שחור ומעט מלח ואבקת שום
 



אופן הכנה: 

8 נתחי חזה עוף משוטחים היטב, להמליח ולפלפל.

להניח לשעה.

3/4 כוס בורגול במים חמים להניח לשעה, לשטוף היטב ולסנן

לערבב עם שאר רכיבי המילוי.

להניח על נתח החזה מהמילוי, לשטח ולגלגל.

לטבול את הגליל בביצה הטרופה.

לגלגל את הגליל בפרורי הלחם

לטגן בשמן עמוק.

את הגלילות המוכנות להניח בתבנית חסינת האש.

ולאפות  בחום 190 מעלות  10 דקות.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה