יום רביעי, 5 בפברואר 2014

שאוורמה הודו מוקפצת עם ירקות

רכיבים: 

1 שקית ירקות קפואים המיועדים למוקפץ סיני

2 ק"ג שאוורמה הודו חתוכה לקוביות

5-6 שיני שום

סויה

רוטב צ'ילי מתוק

אבקת קארי

שורש ג'ינג'ר



אופן הכנה: 

מכינים מרינדה לקוביות השווארמה:

4 כפות סויה, 3 שיני שום כתושות, 2 כפות קארי, 4 כפות צ'ילי מתוק.

מערבבים את הכל ונותנים לבשר לנוח כחצי שעה (אני השארתי לילה במקרר).

מחממים את הווק, ומוסיפים שמן.

כשהשמן חם מכניסים  את הבשר  לווק, ומטגנים עד שהבשר מתרכך אך לא רך מדי.

לקראת סוף טיגון הבשר, מוסיפים זנגביל מגורד(לפי הטעם).

את שקית הירקות מפשירים במיקרו ושופכים על הבשר.

מקפיצים מספר דקות.

מתקנים את התיבול.

הערות: 
אופציה:

מבשלים נודלס ע"פ הוראות היצרן ומוסיפים לבשר והירקות.

מערבבים טוב ומקשטים בבצל ירוק קצוץ 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה