יום רביעי, 5 בפברואר 2014

שווארמה הודו מוקפצת עם פלפלים

שאוורמה הודו הוא נתח שמוכן די במהירות

האופציה לשלב עם ירקות כבר גורמת לקונספט להראות מושך יותר,

 כי אני אוהבת ארוחות מהירות ואם אפשר במה שפחות כלים

אז הנה עוד מתכון לממהרים:

רכיבים: 

1 ק"ג שווארמה חתוכה לקוביות

1 כפית אבקת שום

1 כפית מלח

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית פלפל שחור

1 כפית תיבול לשווארמה

2-3 כפות סויה

2 בצלים פרוסים

3 פלפלים חתוכים לרצועות דקות
 



אופן הכנה: 

כשעתיים לפני מתבלים ב: אבקת שום, מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, תבלין לשווארמה וסויה.

במחבת:

להזהיב את הבצלים.

להוסיף את רצועות הפלפלים לבצל המוזהב.

להמשיך להקפיץ עוד כ- 5 דקות.

להוסיף את קוביות השווארמה.

לערבב ולהקפיץ כ- 20 דקות תוך הוספת עוד 2-3 כפות סויה.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה