רכיבים:
חצי פרפר הודו משוטח היטב ע"י הקצב
סילאן
שמן זית
לימון
חרדל
תבלינים
מים קרים לכיסוי
מעט מלח גס
המילוי:
4 בצלים קצוצים
2 כרישה קצוצה
פטריות משני סוגים
מלח
פלפל
מספר גבעולי סלרי + עלים קצוצים
קשיו ופיסטוק קצוצים גס
למריחה:
שמן זית / סילאן /לימון
תבלינים:
פפריקה, פלפל שחור
אופן הכנה:
ערב קודם:
למרוח על הנתח: קצת סילאן, שמן זית , לימון (אולי כף), וחרדל
+ קצת תבלינים. הוספתי מים קרים לכיסוי וקצת מלח גס והעברתי למקרר ללילה.
המילוי:
4 בצלים קצוצים, 2 כרישה קצוצה לטגן להזהבה.
פטריות משני סוגים, להוסיף ולטגן.
לתבל במלח, פלפל ולהוסיף בסוף כמה גבעולי סלרי + עלים קצוצים.
אחרי שהתקרר להוסיף קשיו ופיסטוק קצוצים גס.
בבוקר מוציאים מהמרינדה .
לפזר את המילוי על כל השטח, להשאיר קצת שוליים ללא מילוי.
לגלגל לרולדה ולקשור עם חוט.
למרוח בקצת שמן זית / סילאן / לימון ולפזר תבלינים: פפריקה, פלפל שחור.
לצלות כשעה (במשך הצלייה להרטיב עם הנוזלים בתבנית פעם-פעמיים).
להוציא מהתנור.
לכסות באופן רופף בנייר כסף, משאירים לעמוד 20 דקות ואז אפשר לפרוס.
הערות:
המתכון מבוסס על מתכון שהביאה שירה מאוכל כשר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה