יום רביעי, 5 בפברואר 2014

רולדת חזה הודו ממולאה

רכיבים: 
חצי פרפר הודו משוטח היטב ע"י הקצב

סילאן
שמן זית
לימון
חרדל
תבלינים
מים קרים לכיסוי
מעט מלח גס

המילוי:
4 בצלים קצוצים
2 כרישה קצוצה
פטריות משני סוגים
מלח
פלפל
מספר גבעולי סלרי + עלים קצוצים
קשיו ופיסטוק קצוצים גס

למריחה:
שמן זית / סילאן /לימון
תבלינים:
פפריקה, פלפל שחור
 


אופן הכנה: 
ערב קודם:

למרוח על הנתח: קצת סילאן, שמן זית , לימון (אולי כף), וחרדל

+ קצת תבלינים. הוספתי מים קרים לכיסוי וקצת מלח גס והעברתי למקרר ללילה.


המילוי:

4 בצלים קצוצים, 2 כרישה קצוצה לטגן להזהבה.

פטריות משני סוגים, להוסיף ולטגן.

לתבל במלח, פלפל ולהוסיף בסוף כמה גבעולי סלרי + עלים קצוצים.

אחרי שהתקרר להוסיף קשיו ופיסטוק קצוצים גס.

בבוקר מוציאים מהמרינדה .

לפזר את המילוי על כל השטח, להשאיר קצת שוליים ללא מילוי.

לגלגל לרולדה ולקשור עם חוט.

למרוח בקצת שמן זית / סילאן / לימון ולפזר תבלינים: פפריקה, פלפל שחור.

לצלות כשעה (במשך הצלייה להרטיב עם הנוזלים בתבנית פעם-פעמיים).

להוציא מהתנור.

לכסות באופן רופף בנייר כסף, משאירים לעמוד 20 דקות ואז אפשר לפרוס.

הערות: 
המתכון מבוסס על מתכון שהביאה שירה מאוכל כשר.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה