רכיבים:
6 נתחי עוף
שמן
מלח
פפריקה
פלפל שחור
מעט כורכום
כמון
לתבנית חסינת אש:
2 בצלים קצוצים מטוגנים להזהבה
8 מישמש מיובש חתוך לקוביות קטנות
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 גזרים פרוסים דק
1/2 שקית פסטה קרניים קטנות
2 1/2 כוסות מים
אופן הכנה:
לתבל את נתחי העוף במשחת תבלינים: שמן + מלח + פפריקה + פלפל שחור + מעט כורכום + כמון.
להכניס למקרר למספר שעות.
להניח בתבנית חסינת אש: בצלים + מישמש + פטרוזיליה + גזרים.
להניח מעל את הפסטה.
לסדר את נתחי העוף.
להוסיף 1/2 2 כוסות מים.
לכסות היטב.
להכניס לתנור ל 3 שעות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה