יום רביעי, 5 בפברואר 2014

קדרת עוף

רכיבים: 

6 נתחי עוף
שמן
מלח
פפריקה
פלפל שחור
מעט כורכום
כמון

לתבנית חסינת אש:

2 בצלים קצוצים מטוגנים להזהבה
8 מישמש מיובש חתוך לקוביות קטנות
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 גזרים פרוסים דק

1/2 שקית פסטה קרניים קטנות
2 1/2 כוסות מים
 



אופן הכנה: 

לתבל את נתחי העוף במשחת תבלינים: שמן + מלח + פפריקה + פלפל שחור + מעט כורכום + כמון.

להכניס למקרר למספר שעות.

להניח בתבנית חסינת אש: בצלים + מישמש + פטרוזיליה + גזרים.

להניח מעל את הפסטה.

לסדר את נתחי העוף.

להוסיף 1/2 2 כוסות מים.

לכסות היטב.

להכניס לתנור ל 3 שעות


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה