יום שני, 3 בפברואר 2014

קציצות בשר ברוטב עגבניות בניחוח פסטו



בשר טחון הוא מוצר רב תכליתי לארוחות מהירות ומגוונות. 
יכולת ההכלה שלו מאפשרת יצירות אינסופיות - מבולונז  ועד טאקו טעים וקבבים מלאי טעם.
 עם זמן הבישול המהיר שלו ויכולתו לספוג טעמים, הוא החבר הכי טוב של המבשלים. 



רכיבים: 

עיסת הבשר:
250 גר' הודו אדום טחון
250 גר' בקר טחון

בצל קטן
פרוסת לחם רטובה וסחוטה
חופן עלי פטרוזיליה
4 שיני שום

1-2 ביצים
מלח
פלפל שחור
תבלין גריל
פפריקה
כף פסטו

פרורי לחם

הרוטב:

2 כפות שום כתוש
שמ"ז
1/2 סלסלת עגבניות שרי חצויות
מלח
פלפל
מעט אבקת מרק בשרית
2 כפות פסטו



אופן הכנה: 

עיסת הבשר:

לטחון ביחד: בצל קטן + פרוסת לחם רטובה וסחוטה + חופן עלי פטרוזיליה + 4 שיני שום.

להוסיף לבשר: 1-2 ביצים, מלח, פלפל שחור, תבלין גריל, פפריקה וכף פסטו.

להניח לשעה לספיגת טעמים.

לצור כדורים קטנים, לגלגל בפרורי לחם ולטגן.


הרוטב:

2 כפות שום כתוש לטגן בשמ"ז. להוסיף 1/2 סלסלת עגבניות שרי חצויות.

לאדות כ- 15 דקות.

לתבל במלח, פלפל, מעט אבקת מרק בשרית ולבסוף 2 כפות פסטו.

להוסיף את הקציצות המטוגנות לסיר הרוטב ולבשל עוד כ- 10 דקות.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה