יום שלישי, 4 בפברואר 2014

פרגיות בזיגוג אננס

רכיבים: 

10 סטיקים פרגית
שמן לטיגון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
2 כוסות מיץ אננס
אננס חתוך לפיסות קנטנות (1/2 קופסא גדולה)
2 ס"מ ג'ינג'ר טרי קצוץ
1/2 כוס דבש
3 שיני שום כתושות
3 בצלים ירוקים פרוסים דק


להגשה:

בצל ירוק קצוץ
 



אופן הכנה: 

בוזקים על הפרגיות מלח ופלפל.

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפרגיות כ-5 דקות כל צד.

מוסיפים למחבת שום, מיץ אננס, פיסות אננס, ג'ינג'ר ומרתיחים.

כשרותח מוסיפים את הדבש.

ממשיכים לבשל תוך הפיכת הנתחים, כך שכולם יקבלו צבע שזוף.

מבשלים עד שרוב הנוזלים מתאדים.

לפני ההגשה, לבזוק מעל בצל ירוק קצוץ.


הערות: 

אפשר להוסיף שום כתוש ואולי סילאן, להוסיף את הנוזלים לפרגיות ולבשל אותן עד שמגיעים לזיגוג.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה