יום חמישי, 20 בפברואר 2014

קריספ פירות יער

רכיבים: 

דובדבנים, מישמשים ושזיפים / נקטרינות
סוכר חום
קליפת לימון
מעט קינמון
קורנפלור

פרורים:
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס סוכר חום בהיר
1 כוסת קמח
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
100 גר' מחמאה
 



אופן הכנה: 
לערבב דובדבנים, מישמשים ושזיפים / נקטרינות עם סוכר חום, קליפת לימון, מעט קינמון וקורנפלור.

מניחים את הפירות בתבנית חסינת אש.

מעבדים את חומרי הציפוי לפירורים.

מכסים את הפירות ואופים כ-50 דקות בחום 180 מעלות.

להגיש חם או קר בלווית כדור גלידה.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה