רכיבים:
דובדבנים, מישמשים ושזיפים / נקטרינות
סוכר חום
קליפת לימון
מעט קינמון
קורנפלור
פרורים:
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס סוכר חום בהיר
1 כוסת קמח
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
100 גר' מחמאה
אופן הכנה:
לערבב דובדבנים, מישמשים ושזיפים / נקטרינות עם סוכר חום, קליפת לימון, מעט קינמון וקורנפלור.
מניחים את הפירות בתבנית חסינת אש.
מעבדים את חומרי הציפוי לפירורים.
מכסים את הפירות ואופים כ-50 דקות בחום 180 מעלות.
להגיש חם או קר בלווית כדור גלידה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה