רכיבים:
לתבנית 26
בסיס:
200גר' בסקויטים טחונים
75 גר' מחמאה מומסת
2 כפות סוכר דמררה
קליפה מגוררת מחצי לימון
מילוי:
1 ק"ג גבינה
1 לבן
2 כפות גדושות קמח
2 סוכר וניל
1/4 1 כוסות סוכר
קליפה מגוררת מלימון
6 ביצים
לציפוי:
2 שמנת חמוצה
2 שקיות סוכר וניל
אופן הכנה:
לערבב את חומרי הבסיס.
לשטח בתבנית עגולה 26 ולאפות בחום 180 מעלות 15 דקות.
לקרר.
מילוי:
לערבב ולהקציף את רכיבי המילוי, להוסיף 6 ביצים אחת אחת
לשפוך על בסיס שעבר אפיה מוקדמת.
אופים בחום 170 מעלות כ-45 דקות.
מצפים ב -2 שמנת חמוצה מעורבות ב- 2 שקיות סוכר וניל.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה