יום שישי, 7 בפברואר 2014

שטרודל גבינה

רכיבים: 

1/2 ק"ג בצק עלים (מספיק ל 2 רולדות)

למילוי גבינה:

120 גרם חמאה
קליפת לימון
1/2 כוס סוכר
3 חלמונים
750 גר' גבינה לבנה
1 יוגורט
1/2 כוס אבקת סוכר
3 חלבונים
1/2 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
100 גרם קמח
 



אופן הכנה: 

לערבב: 120 גרם חמאה + קליפת לימון + 1/2 כוס סוכר.


להוסיף: 3 חלמונים + 750 גר' גבינה לבנה + יוגורט + 1/2 כוס אבקת סוכר.

להקציף : 3 חלבונים + 1/2 כוס סוכר ושקית סוכר וניל.

לערבב את תערובות החלבונים והחלמונים.

להוסיף 100 גרם קמח.



ממלאים את הבצק עלים ומגלגלים.

מכניסים לתנור בחום 200 מעלות עד שמזהיב.

הערות: 
לא מורחים ביצה.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה