יום שלישי, 11 במרץ 2014

עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות

אני חושבת שהמתכון הזה היה אחד הראשונים אצלי 
הכנתי המון, למה?
כי עוגיות בשבילי נחשבו תמיד המון עבודה
למה להכין אחד אחד אם אפשר תבנית שלמה ולחתוך אחרי האפייה?
אין לי זמן מיותר.
השוס במתכון הזה שמקבלים כ- 90 עוגיות
תשעים!!
זה המון זמן לא להכין שוב עוגיות
אותן הכנתי ושלחתי לחיילים
אותן הכנתי כצידה לדרך לטיולים בחו"ל
בקיצור ממולצות ביותר



רכיבים: 


250 גר' חמאה, אפשר להמיר לשמן, בערך כוס

250 גר' סוכר לבן (למדתי להפחית 50 גר', זה ממש לא מזיק)

125 גר' סוכר חום

3 ביצים

375 גר' קמח רגיל

2 כפיות מחוקות אבקת אפיה

125 גר' שקדים טחונים

250 גר' שוקולד צ'יפס מריר (מעדיפה לקצוץ שוקולד מריר)

250 גר' שוקולד צ'יפס לבן
 



אופן הכנה: 

לערבב היטב את כל הרכיבים.

להניח בעזרת כפית תלוליות על תבנית אפייה מצופה בנייר אפייה.

לאפות בחום 180 מעלות כ-15-20 דקות.

זה לא שלא הכנתי אותם 
פשוט לא צילמתי אותם כבר המון זמן
אז הנה מקצה שיפורים
אני משתמשת בכף שיוצרת עיגולים, כמו זו של הגלידה ,אבל קטנה יותר
מקל עלי מאוד מאוד את מלאכת ההכנה

אפשר להכניס לתנור בלי בעיה את כל שלושת התבניות


ולאחר האפייה:








במסגרת ניסיונות

שיניתי את כמויות הסוכר 

100 גר' סוכר לבן 
250 גר' סוכר חום

את הבצק השארתי במקרר לכמה שעות

והעוגיות שהתקבלו היו פחות שטוחות , עוגתיות משהו




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה