הכי עוגת הבית שלי,זו שאני כבר מכינה
בעיניים עצומות, זו שמכינים ברגע , שלקח לי יותר זמן
לרשום את המתכון מאשר להכין בפועל
רכה עסיסית וכל כך טעימה
רכיבים:
4 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר (אפשר להפחית 1/4-1/2 כוס סוכר)
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס וודקה
1/4 כוס אמרטו
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
4 ביצים שלמות להקציף עם 1.5 כוסות סוכר
כשמתקבלת קציפה בהירה ותפוחה מוסיפים 3/4 כוס שמן
משלב זה מוסיפים נוזלים וחומרים יבשים לסרוגין במהירות עירבול נמוכה
משמנים תבנית קוגהלוף ומפזרים סוכר
יוצקים לתבנית ואופים כ- 45 דקות בחום 170 מעלות
האם אפשר לוותר על האמרטו או מה יכול להוות תחליף?
השבמחקאולי תמצית בטעם שקדים? ממליצה בכל זאת להצטייד בבקבוק בדיוק בשביל העוגה הנהדרת הזאת
מחקהיי, הוודקה חובה? יש תחליף?
השבמחקהמממ תחליף לוודקה בעוגת וודקה? לא באמת, מצטערת
מחקהיי, יש תחליף למיץ תפוזים?
השבמחקאף פעם לא ניסיתי, אולי רק מים? אני מחזיקה במקפיא פריגת תפוזים קפוא- סוג של רכז שמשמש אותי גם כשאין תפוזים
מחק