יום רביעי, 23 באפריל 2014

חזה עוף ברוטב סאטה


רכיבים

500 גר' פרוסות דקות של חזה עוף 

לרוטב:
1 בצל קטן  קצוץ דק 
1/4 כוס חמאת בוטנים חלקה
1/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס שמן צמחי
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
2 שני שום כתושים
2 כפות אבקת קארי
2 כפות סוכר חום
  חלב קוקוס 

אופן ההכנה:
להזהיב בשמן את הבצל
להוסיף את שאר החומרים, להרתיח, לתקן טעמים אם צריך
לקרר
למרוח ברוטב את פרוסות חזה העוף. לכסות ולהשאיר כמה שעות עד לילה במקרר.
במחבת עם ציפוי מונע הדבקה מחוממת היטב, לטגן את פרוסות העוף טיגון קצר משני הצדדים
ולהגיש

אפשר לשפד את נתחי העוף ולצלות על מנגל




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה