יום שישי, 2 במאי 2014

בלונדיז דבש


החומרים: 

200 גרם מרגרינה / חמאה 
200 גרם דבש 
170 גרם סוכר (תערובת של דמררה + חום) 
רבע כפית מלח 
240 גרם קמח 
חצי כפית אבקת אפיה 
2 ביצים 
שליש כוס מיץ תפוזים 
כפית משחת ווניל או תמצית איכותית 

פצפוצי שוקולד לבנים

אופן ההכנה: 

לשים בסיר בינוני את הסוכר, המלח, הדבש והמרגרינה חתוכה לקוביות. 
לחמם על אש קטנה עד שהכל נמס. 
להסיר מהאש, להוסיף תוך ערבוב יעיל את הקמח ואבקת האפיה. 
להוסיף את הביצים אחת-אחת, את המיץ והווניל. 

לשמן או לנייר תבנית מלבנית גדולה ולאפות כ-20 דקות, או עד שמזהיב ויבש מעט. 
לפני האפיה, ניתן לפזר מלמעלה אגוזים או פצפוצי שוקולד או שקדים. 
לצנן ולחתוך לריבועים. 

מקור המתכון: יעלה מ YNET והוא מהווה תחליף מצויין לעוגות הדבש של לראש השנה




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה