יום ראשון, 4 במאי 2014

אגסים ביין

לפעמים אחרי ארוחה כבדה כל מה שצריך זה קינוח קליל
כי הרי על מתוק אי אפשר לוותר
אגסים ביין היא מנה קלילה שיכולה להיות מוגשת כמות שהיא
ואפשר להוסיף לה כדור גלידת וניל


רכיבים:

4 אגסים קלופים, להשתדל להשאיר את הגבעול, ומגולענים

נוזל בישול:

2 כוסות יין אדום יבש
1 כוס יין אדום מתוק
1 1/2 כוסות מיץ תפוזים טרי
סרט מקליפת לימון
מקל קינמון
סוכר לפי הטעם

אופן ההכנה:

לבשל את האגסים בנוזל הבישול עד שהם מתרככים מעט
אבל לא יותר מידיי

לקרר
נשמר כשבועיים שלושה במקרר





הצבע מעמיק לאחר הקירור



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה