לפעמים אחרי ארוחה כבדה כל מה שצריך זה קינוח קליל
כי הרי על מתוק אי אפשר לוותר
אגסים ביין היא מנה קלילה שיכולה להיות מוגשת כמות שהיא
ואפשר להוסיף לה כדור גלידת וניל
רכיבים:
4 אגסים קלופים, להשתדל להשאיר את הגבעול, ומגולענים
נוזל בישול:
2 כוסות יין אדום יבש
1 כוס יין אדום מתוק
1 1/2 כוסות מיץ תפוזים טרי
סרט מקליפת לימון
מקל קינמון
סוכר לפי הטעם
אופן ההכנה:
לבשל את האגסים בנוזל הבישול עד שהם מתרככים מעט
אבל לא יותר מידיי
לקרר
נשמר כשבועיים שלושה במקרר
הצבע מעמיק לאחר הקירור |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה