סלמון הוא דג עדין ולא צריך הרבה תיבול כדי להנות ממנו
בטח לא צריך להשרות אותו בלימון וכיוצ"ב לפני האפיה.
די בתיבול עדין ואפיה קצרה כדי לא ליבש אותו
רכיבים:
10 נתחי סטייק סלמון
1 לימון פרוס דק דק
1 כפיות פפריקה
חצי כפית רוזמרין
חומרים למרינדה:
6 כפות שמן זית
4 כפיות שום כתוש
2 כפות סילאן
כף חרדל דיז'ון
מלח
אופן ההכנה:
להניח את פרוסות הלימון בתבנית חסינת אש
לסדר את נתחי הדג מעליהן
לבזוק פפריקה, פלפל שחור ורוזמרין
לערבב את חומרי המרינדה ולצקת על הדג
להניח לספיגת טעמים לכמה שעות
לאפות 20 דקות בחום 200 מעלות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה