המתכון הזה מככב במטבחי כבר לא מעט שנים
ואף הוא איכשהו עבר מתחת לרדאר המתכונים המצולמים.
עכשיו כשהג'וניורית הזמינה לכבוד ארוחת יום ההולדת שלה
לא התעצלתי והעלתי את המתכון
להנאתכם
רכיבים:
ואף הוא איכשהו עבר מתחת לרדאר המתכונים המצולמים.
עכשיו כשהג'וניורית הזמינה לכבוד ארוחת יום ההולדת שלה
לא התעצלתי והעלתי את המתכון
להנאתכם
רכיבים:
200 גר' שוקולד לבן
750 גר' גבינה לבנה 5%
3/4 כוס סוכר
14 גר' ג'לטין
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד לבן על אדים
לערבב את הגבינה עם הסוכר, להוסיף 2 כפות מהגבינה לשוקולד המומס, לערבב היטב
להוסיף את השוקולד המומס לשאר הגבינה ולערבב
להוסיף לג'לטין שלוש כפות מים להניח לתפוח, להעביר לחימום במיקרוגל עד לקבלת תמיסה שקופה,
לקרר מעט
לערבב עם הגבינה
להקציף את השמנת המתוקה ולקפל לגבינה.
לצקת את הקרם לרינגים או לכוסיות חד פעמיות על רגל, להקפיא.
לציפוי:
1 כוס מחית תות
½ חב פטל אדום +1/2 חב' פטל כהה קפואים, להפשיר ולעבד בבלנדר עם ½ כוס מים ½ כוס סוכר,
לערבב את מחית התות עם מחית פירות היער.
½ שקית ג'לטין מומסת ב- 2 כפות מים, שהוכן כמו שתואר לעיל, לערבב עם הפירות.
להוציא הכוסות מההקפאה, לצקת לכל כוס בערך 2 כפות מהפירות ולקרר.
(מקור: ירון קסטנבוים)
הפעם לציפוי השתמשתי מחית תות וקצת אוכמניות מעורבת בג'לטין
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה