יום ראשון, 26 באוקטובר 2014

טורטיה ממולאה ומטוגנת כשניצל

לטורטיה אלף פנים
הפן הזה הוא כזה שניתן להכינו זמן רב מראש
הטורטיה אינה מתרככת
להיפך היא נשארת קריספית גם לאחר
הפשרה וחימום מחדש




רכיבים:

1 חב' טורטיות קטנות

מילוי:

2 חזה עוף מתובלים במלח,פפריקה מעושנת
1 בצל
1 כרישה
2 סלסלות פטריות מעורבות קצוצות גס

דבק:

קמח מעורב במים

אופן ההכנה:

צורבים את נתחי החזה במחבת חמה, מקררים וקוצצים גס
מזהיבים במחבת את הבצל והכרישה הקצוצים
מוסיפים את הפטריות ומאדים עד שלא נותרו נוזלים במחבת
מוסיפים את חזה העוף הקצוץ
מתבלים במלח,פפריקה מתוקה, פלפל שחור
מקררים

מילוי:

מחממים כל עלה טורטייה  כמה שניות במיקרו

לוקחים כל עלה טורטיה, ושמים כמעט על הקצה  שורה של המילוי. בערך 3 כפות יפות.

שיהיה מלא אבל לא מפוצץ - ולהשאיר 3 ס"מ מכל צד.

מכסים ומגלגלים, כמעט עד הקצה

את הקצה מורחים בבלילת הקמח וסוגרים.

טובלים כל טורטיה בביצה ומצפים בפרורי הלחם - ממש כמו שניצל.

שימו לב שגם הצדדים מכוסים מכל הכיוונים.

מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה ומגישים על רוטב סלסה,

אני בחרתי להגיש לצד סלט עגבניות שרי צבעוני






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה