לטורטיה אלף פנים
הפן הזה הוא כזה שניתן להכינו זמן רב מראש
הטורטיה אינה מתרככת
להיפך היא נשארת קריספית גם לאחר
הפשרה וחימום מחדש
רכיבים:
1 חב' טורטיות קטנות
מילוי:
2 חזה עוף מתובלים במלח,פפריקה מעושנת
1 בצל
1 כרישה
2 סלסלות פטריות מעורבות קצוצות גס
דבק:
קמח מעורב במים
אופן ההכנה:
צורבים את נתחי החזה במחבת חמה, מקררים וקוצצים גס
מזהיבים במחבת את הבצל והכרישה הקצוצים
מוסיפים את הפטריות ומאדים עד שלא נותרו נוזלים במחבת
מוסיפים את חזה העוף הקצוץ
מתבלים במלח,פפריקה מתוקה, פלפל שחור
מקררים
מילוי:
מחממים כל עלה טורטייה כמה שניות במיקרו
לוקחים כל עלה טורטיה, ושמים כמעט על הקצה שורה של המילוי. בערך 3 כפות יפות.
שיהיה מלא אבל לא מפוצץ - ולהשאיר 3 ס"מ מכל צד.
מכסים ומגלגלים, כמעט עד הקצה
את הקצה מורחים בבלילת הקמח וסוגרים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה