טוב זה היה די צפוי האחרת הזה
אנחנו חורשים כל שישי על הקראמבל
עם אוכמניות או בלי
בתבנית גדולה או בתבניות אישיות
אמנם מידי פעם אני מכינה גם קינוח תפוחים אחר
אבל ברירת המחדל תהיה תמיד קראמבל חמים.
השבוע ביקשתי מהסיניורית להטריח את עצמה ולחפש לנו מתכון
כן, לא, נראה, אולי... אלה התשובות שזיכתה אותי בהן
בסוף, בשישי בבוקר הביאה דף עם מתכון מודפס
מסתבר שקשה לחדש לי, המתכון היה מהבלוג הנפלא
"אז מה את עושה כל היום" כבר הכנתי כזה...אלא מה
החלטתי להשתמש בו כהשראה...
ויצא קינוח סוף הדרך
הרכיבים:
8 תפוחים ירוקים קלופים מחולקים לשישיות
1/3 כוס סוכר
¾ כוס שמן קנולה
2/3 כוס סוכר חצי חום כהה וחצי מהכמות סוכר דמררה
1 ביצה
2 כפות ברנדי תפוחים קלבדוס
קליפה מגוררת מחצי לימון
3/4 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית קינמון
קורט מלח
אופן ההכנה
בתבנית פיירקס (25*18)
מחממים תנור ל 170 מעלות
במחבת רחבה מתחילים לקרמל חצי כוס סוכר
,כשחלק מהסוכר נמס מוסיפים את התפוחיםואת סרט הקליפה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה