עוד עוגה בחושה לאוסף
טעימה ומיוחדת
עם ריפל קינמון
מבוססת על מתכון של מלכי אדלר עם התאמות שלי
רכיבים:
2 מכלי שמנת צמחית
4 ביצים
2 כוסות סוכר
קליפה מגוררת מחצי לימון
קליפה מגוררת מחצי לימון
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
כוס אגוזי מלך טחונים
ריפל קינמון:
4 כפות סוכר חום כהה
2 כפות סוכר חום בהיר (דמררה)
1 כף קינמון
אופן ההכנה:
מקציפים 1 מיכל שמנת עם ביצים וסוכר
מקפלים לסירוגין את המיכל הנוסף והקמח עם אבקת האפייה
מקפלים את האגוזים
יוצקים לתבנית משומנת מחצית מכמות הבלילה
מפזרים מחצית מתערובת הסוכרים החומים והקינמון
ומכסים במחצית השנייה של הבלילה ומפזרים את יתרת הסוכר והקינמון
אופים כ40 דק' העוגה מוכנה כשקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים
הכנתי בתבנית אינגליש קייק רגילה ועוד אחת רחבה יותר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה