סוף סוף מצאתי את הדרך לשלב את האיש בבישולים לשבת
לא מעט שנים לקח...
הוא אלוף על המנגל ולכן תפקידו בכח יהיה לצלות את נתחי הפרגיות
ככה חצי שעה לפני שבת
טרי טרי!
ככה חצי שעה לפני שבת
טרי טרי!
והיה מעולה!!
במרינדות הוא לא משהו, אז אני הכנתי..
אז מה היה שם במרינדה:
ל- 12 פרגיות מחולקות
3 כפות סילאן
2 כפות שום גבישי
2 כפות חרדל דיז'ון
2 כפיות פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור
3 כפות שמן
2 כפות סויה קיקומן
מיץ מחצי לימון
מלח
להניח את הפרגיות במרינדה לפחות לכמה שעות
אופציונאלי -להכניס את הפרגיות לתנור ולאפות בחום 180 מעלות כחצי שעה,
להפוך ולאפות עוד 15 דקות
פצץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ
השבמחקפצץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ
השבמחק