הנה עוד מתכון אהוב שעבר מתחת לרדאר
רקפת מהפרדס הביאה אותו פעם לאחד המפגשים
ולא היה אחד שלא נהנה מהן
טעים, יפה לעין ומשתלב נהדר במגשי עוגות , הצבע.. הצבע..
והכי חשוב -עובר הקפאה מצויין
והכי חשוב -עובר הקפאה מצויין
רכיבים:
בצק:
1/2 2 כוסות קמח
200 גרם מחמאה
2 ביצים
שקיק אבקת אפיה
2 שקיקי סוכר וניל
לציפוי:
200 גרם שערות חלבה (חבילה שלמה) אפשר גם לפורר חלבה רגילה
200 גרם אגוזי פקאן
200 גרם שקדים פרוסים
סירופ מייפל, (לא צריך את האמיתי)
אופן ההכנה:
.
לשים בצק ומשטחים על גבי תבנית חד פעמית ע-נ-ק-י-ת
או תבנית תנור גדולה משומנת בעזרת הידיים
מעל הבצק מניחים לפי הסדר את :
אגוזי פקאן
שקדים פרוסים
אופים בחום 175 מעלות עד שמזהיב.
מוציאים מהתנור ושופכים מעל סירופ בטעם מייפל בנדיבות.
נשמר יופי במקפיא
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה