יום רביעי, 24 באוגוסט 2016

גראטן קישואים

אז רציתי מנת ירק חדשה
קלילה
האמת חשבתי על מאפה כלשהו,קמה לי אופוזיציה..
חזרתי לחשוב נטול קמח..
ופרווה
אני חושבת שהמנה שיצאה לי נראית מצוין וגם טעימה
והכי חשוב כולם בעד!

רכיבים:

קישואים ירוקים, זוקיני וקישואים צהובים
שמן לטיגון
2 כפיות שום כתוש
1/4 כוס מים
מלח,פלפל שחור, טימין וחצי כפית אבקת מרק בטעם עוף

אופן ההכנה:

לפרוס את הקישואים לפרוסות אלכסוניות ברוחב 3- 5מ"מ

לחמם במחבת שמן עם כפית שום כתוש ומעט מלח, לטגן את פרוסות הקישואים משני הצדדים

להניח לקירור

לסדר את הפרוסות המטוגנות בחפיפה חלקית

לפזר טימין, שום 

לצקת מים מעורבים באבקת מרק 

לתנור לטורבו-גריל למשך 20 דקות





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה