את אלה צריך לשמור בכספת (מקפיא גם טוב)
גם כי הם נשאבים וגם כי הם טעימים יותר קפואים למחצה
רכיבים:
3 ביצים
100 גר' סוכר חום כהה
250 גר' שוקולד מריר משובח
100 גר' מחמאה
כפית תמצית וניל
40 גר' קורנפלור
אופן ההכנה:
יש להקציף את הביצים עם הסוכר לקציפה תפוחה ובהירה
בזמן הזה לחמם את השוקולד והמחמאה להמסה, לערבב
להנמיך את מהירות המיקסר המקציף, להוסיף את תערובת השוקולד
לערבב לתוך הקרם את הקורנפלור
להעביר לתבנית 20X30 ולאפות 25 דקות בחום 175 מעלות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה