בסופו של דבר פרוסות בקר הן המנה העיקרית האולטימטיבית
גם טעים
גם השקעה נמוכה בהכנה
וזה מה שקובע בסופו של דבר
אז קבלו מתכון נהדר לצלי שמשלב יין טוב פטריות וערמונים
רכיבים :
גם טעים
גם השקעה נמוכה בהכנה
וזה מה שקובע בסופו של דבר
אז קבלו מתכון נהדר לצלי שמשלב יין טוב פטריות וערמונים
רכיבים :
נתח בשר כתף מס 5 טרי או קפוא במשקל של קילו וחצי עד 2.
2 בצלים
3 עלי דפנה, 5 גרגרי פלפל אנגלי,חצי כפית גרגרי פלפל שחור חצי כפית פפריקה כף מלח
סלסלת פטריות שמפיניון.
100 גר' ערמונים מוכנים לאכילה
פפריקה,פלפל ,פפריקה יין אדום, אבקת מרק פטריות,אבקת מרק בצל.
1 כוס יין אדום
אופן ההכנה :
שמים את הנתח בתוך סיר עם מים עלי דפנה גרגירי פלפל אנגלי, פפריקה
אני מכינה בסיר לחץ -מבשלת שעה מרגע שמתחיל לצאת קיטור
בסיר רגיל משך הבישול יתארך לשעתיים.
מוציאים את הנתח מהנוזלים ושמים להתקרר
את הנוזלים מסננים ושומרים לשלב הבא
למחרת:
פורסים את הנתח לפרוסות
פורסים 2 בצלים ומטגנים להזהבה על אש קטנה
פורסים את הפטריות לפרוסות עבות ומוסיפים לסיר
מוסיפים גם כף שום כתוש
ומאדים כ- 5 דקות
מוסיפים את היין , 3 כוסות מנוזלי הבישול של הבשר.
ומביאים לרתיחה!
מתבלים:
כף אבקת מרק פטריות,
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות אבקת מרק בצל
מלח -אם צריך (תטעמו)
ונותנת לזה להתבשל עוד 5 דקות.
מכניסים את פרוסות הבשר לרוטב.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כ- 40 דקות.
בודקת שוב עם מזלג שהוא רך.אם לא נותנת לו עוד כמה דקות בישול.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה