אין לי דרך טובה יותר לתאר את טעמן של העוגיות הנהדרות האלה
רוצו להכין ועל הדרך תדאגו למנעול על קופסת העוגיות...
מה שבטוח כדאי להכין ישר כמות כפולה
מהכמות הזאת מתקבלות כ- 30 עוגיות
רכיבים:
350 גר' שוקולד מריר
1/3 כוס שמן
2 ביצים
1/3 כוס סוכר לבן
1/3 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס קמח
1/4 כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד, לערבב לתערובת אחידה עם השמן
להקציף את הביצים עם הסוכר ותמצית הוניל
עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה
להוסיף את השוקולד המומס
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה
לערבב היטב, לקרר את הבצק כ- 20 דקות במקרר
בעזרת כפית להערים תלוליות על תבנית מצופה בנייר אפיה
לא יותר כי הקסם יעלם
לחכות עד שממש מתקרר כדי להפריד מנייר האפיה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה