אפשר לפעמים לקצר את הדרך
להשתמש במוצרים מוכנים
כמו בצק פילאס שכבר מרודד ומוכן לעבודה
הטארט היה מנה ראשונה חביבה בארוחת שבת
אבל מתאים יופי גם כארוחה קלה
רכיבים:
חב' בצק פילאס ( לא משתמשים בכל החבילה)
1 ביצה להברשת הבצק
מילוי:
1 כרישה
1 סלסלת פטריות שמפיניון
3 ביצים
4 כפיות מיונז
טימין,מלח, פלפל
אופן ההכנה:
משטחים בתבנית עגולה קוטר 26 את הבצק, מברישים בביצה הטרופה את היקף העיגול
בעזרת סכין חותכים רצועות ברוחב 2 ס"מ ומניחים בהיקף העיגול
פורסים את הכרישה לפרוסות
מזהיבים במעט שמן
קוצצים גס את הפטריות ומוסיפים למחבת, מטגנים
עד שאין עוד נוזלים
מניחים להתקרר
טורפים את הביצים עם המיונז
מערבבים עם הירקות שהתקררו ויוצקים על הבצק
חותכים משארית הבצק רצועות ומניחים שתי וערב מעל המילוי
מברישים בביצה הטרופה
אופים בחום 200 מעלות כ- 35 דקות
לפתוח את הבוקר עם כזו מנה מה נותר לומר רק מילה אחת אוווווו.
השבמחקתודה יקרה.
לינדוש.