יום ראשון, 11 בפברואר 2018

עוגת קפה ואגוזים, ורק מחלבונים

זה לא מחזה נדיר למצוא אצלי במקרר קערית או צנצנת חלבונים
שמחכה לאיזה שעת כושר ומתכון נחמד
מרנגים, נשיקות ומקרונים לא ממש התחשק לי
עוגה לשבת הכי בנוהל


רכיבים:

5 חלבונים
1 כוס סוכר דמררה
100 גר' שקדים טחונים
1 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
קליפה מגוררת מתפוז
1/2 1 כפיות קפה מעורב בכף מים רותחים
50 גר' אגוזים טחונים
100 גר' שמן


אופן ההכנה:

מקציפים את החלבונים עם הסוכר
מורידים את מהירות ההקצפה
מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים לקערת ההקצפה
מוסיפים גם את הקפה והקליפה המגוררת
לבסוף את השמן
מערבבים רק עד שנטמע ולא יותר
יוצקים לתבנית עם ארובה ואופים בחום 170 מעלות 45-50 דקות.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה