יום ראשון, 18 בפברואר 2018

טארט כרישה ופטריות

אפשר לפעמים לקצר את הדרך
להשתמש במוצרים מוכנים
כמו בצק פילאס שכבר מרודד ומוכן לעבודה

הטארט היה מנה ראשונה חביבה בארוחת שבת
אבל מתאים יופי גם כארוחה קלה


רכיבים:

חב' בצק פילאס ( לא משתמשים בכל החבילה)

1 ביצה להברשת הבצק

מילוי:

1 כרישה
1 סלסלת פטריות שמפיניון
3 ביצים
4 כפיות מיונז
טימין,מלח, פלפל 

אופן ההכנה:

משטחים בתבנית עגולה קוטר  26 את הבצק, מברישים בביצה הטרופה את היקף העיגול
בעזרת סכין חותכים רצועות ברוחב 2 ס"מ ומניחים בהיקף העיגול 

פורסים את הכרישה לפרוסות
מזהיבים במעט שמן
קוצצים גס את הפטריות ומוסיפים למחבת, מטגנים
עד שאין עוד נוזלים
מניחים להתקרר

טורפים את הביצים עם המיונז
מערבבים עם הירקות שהתקררו ויוצקים על הבצק

חותכים משארית הבצק רצועות ומניחים שתי וערב מעל המילוי
מברישים בביצה הטרופה





אופים בחום 200 מעלות כ- 35 דקות




תגובה 1:

  1. לפתוח את הבוקר עם כזו מנה מה נותר לומר רק מילה אחת אוווווו.
    תודה יקרה.
    לינדוש.

    השבמחק