יום ראשון, 17 ביוני 2018

עוגת גבינה צחה כשלג

אני יודעת, תגידו כל העוגות לבנות... אז זהו שהצבע הלבן יכול להתפרש כמגוון צבעים
עיינו בקטלוג של צבעי טמבור כדי להתרשם...
הלבן ,מושפע מתוספות שנוספו לבלילה, 
כמו פודינג וניל שיש לו צהבהבות קלה,
חלמונים שצהבהבותם לא מוטלת בספק
בקיצור גם המתכון הזה היה הרמה להנחתה
ראיתי תמונה של עוגה,מתכון לא היה ,אבל רמזים -כן

אז ניסיתי


רכיבים:

1 כוס בסקויטים פתי בר או לוטוס טחונים

6 יוגורט 4.5% שומן
1 שמנת של פעם

5 חלבונים
1 כוס סוכר +3 כפות סוכר
60 גר' קורנפלור
1 כף אינסטנט פודינג וניל
חצי כפית ונילין
קליפה מגוררת מרבע לימון

ציפוי:
שמנת מתוקה מוקצפת עם 2 שקיות סוכר וניל


אופן ההכנה:

מתחילים בסינון היוגורט
מעבירים למסננת ומניחים לשעתיים לפחות

מקציפים את החלבונים עם 3 כפות סוכר לקצף מבריק
מוסיפים את שאר הרכיבים ליוגורט המסונן
מקפלים בזהירות.

מפזרים בתבנית אפיה את פרורי הבסקויטים
כדי לקבל בסיס מינימלי

אופציה לבסיס:
 לערבב את הבסקויטים עם 25 גר' חמאה מומסת וכף סוכר
לשטח בתבנית
ולאפות 10 דקות
אבל אפשר גם בלי. 

מעבירים את בלילת הגבינה לתבנית 24
לאפות בחום 150 מעלות כשעה ורבע.







ולא , אין טעות בעוגה הזאת אין חלמונים!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה