אני יודעת, תגידו כל העוגות לבנות... אז זהו שהצבע הלבן יכול להתפרש כמגוון צבעים
עיינו בקטלוג של צבעי טמבור כדי להתרשם...
הלבן ,מושפע מתוספות שנוספו לבלילה,
כמו פודינג וניל שיש לו צהבהבות קלה,
חלמונים שצהבהבותם לא מוטלת בספק
בקיצור גם המתכון הזה היה הרמה להנחתה
ראיתי תמונה של עוגה,מתכון לא היה ,אבל רמזים -כן
אז ניסיתי
רכיבים:
בסיס אופציונאלי אפשר לפזר פירורי בסקוויט בתחתית התבנית
או
להכין בסיס חמאה וסוכר
בסיס:
200 גר' ביסקויטים פתי בר או לוטוס טחונים
כף סוכר
25 גר' חמאה מומסת
6 יוגורט 4.5% שומן
1 שמנת של פעם
5 חלבונים
1 כוס סוכר +3 כפות סוכר
60 גר' קורנפלור
1 כף אינסטנט פודינג וניל
כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת מרבע לימון
ציפוי:
שמנת מתוקה מוקצפת עם 2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה:
מתחילים בסינון היוגורט
מעבירים למסננת ומניחים לשעתיים לפחות
מקציפים את החלבונים עם 3 כפות סוכר לקצף מבריק
מוסיפים את שאר הרכיבים ליוגורט המסונן
מקפלים בזהירות.
מפזרים בתבנית אפיה את פרורי הביסקויטים
כדי לקבל בסיס מינימלי
אופציה לבסיס:
לערבב את הביסקויטים עם 25 גר' חמאה מומסת וכף סוכר
לשטח בתבנית 24
ולאפות 10 דקות
האפיה המוקדמת משאירה לנו בסיס קריספי שלא נרטב מהגבינה.
מעבירים את בלילת הגבינה לתבנית
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה