אז כמו שברור מהכותרת העוגה הזאת מיוחדת
יש בה הרבה חמץ
העוגה מז'אנר העוגות הכבדות יותר
ומי שאוהב אז גם חופן צימוקים מתאים מאוד לעוגה הנ"ל
כמו עוגות הגבינה של פעם.
אפשר להפריד את הביצים ולהקציף חלבונים, כך תתקבל עוגה קלילה יותר
ומי שאוהב אז גם חופן צימוקים מתאים מאוד לעוגה הנ"ל
כמו עוגות הגבינה של פעם.
אפשר להפריד את הביצים ולהקציף חלבונים, כך תתקבל עוגה קלילה יותר
אבל הפעם הנוחות ניצחה.
תבנית 26
רכיבים:
בסיס:
250 גר' פרורי בסקויטים
100 גר' חמאה
גבינה:
1 ק"ג גבינה 5% מסוננת
1/2 1 כוסות סוכר
קליפה מגוררת מחצי לימון
2 סוכר וניל
2 כפות קורנפלור
2 כפות קמח
5 ביצים
שטרויזל:
120 גר' חמאה
1/2 כוס סוכר דמררה
מעט קליפה מגוררת מלימון
1/2 1 כוסות קמח
אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה ומערבבים עם פירורי הביסקויטים
משטחים בתבנית
מקררים
בינתיים מערבבים את בלילה הגבינה ויוצקים על הבסקויטים
מכניסים לתנור בחום 175 מעלות למשל 10 דקות
מעבדים את חומרי השטרויזל, ומפזרים על העוגה אחרי 10 דקות שהיא בתנור
מורידים את חום התנור ל-165 מעלות וממשיכים לאפות עוד שעה .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה