יום ראשון, 14 באפריל 2019

קנלוני לפסח במילוי בשר


נכון שהתרגלנו לתפריט מסוים בארוחות הפסח
לפעמים זה קל שלא צריך לחשוב על תפריט, פשוט עושים העתק הדבק
והיצר הרע משכנע שמי בכלל זוכר מה אכלו בשנה שעברה..
אז זהו שהם זוכרים, ועוד איך זוכרים
ממש נדהמתי...
מזל שהלכתי על מתכון חדש למנה הראשונה.




רכיבים:

לאטריות (10 יחידות)



6 ביצים
3 כפות קמח תפוחי אדמה
מעט מלח
פלפל שחור גרוס טרי
2 כפות  שמן
1 כוס מים
חופן פטרוזיליה קצוצה


למלית



600 גר' חזה עוף טחון
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום
2 כפות רסק עגבניות
1/3 כוס מים
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
1/2 כפית סוכר


לרוטב


500 גר' רסק עגבניות
1/3 כוס שמן
1 כוס מים
מלח פלפל שחור גרוס טרי
3 כפות סוכר


אופן ההכנה



הכנת הפסטה

מערבבים את כל המצרכים למסה אחידה וחלקה
מטגנים קרפים דקים עד להשחמה




מלית

מטגנים את הבצלים להזהבה, מוסיפים 2/3 מכמות הבשר הטחון ומטגנים תוך הפרדה לפירורים.
מוסיפים את שאר הרכיבים  והמים וממשיכים לטגן עד שכל הנוזלים מתאדים
מסירים מהאש ומקררים.
מערבבים את שארית הבשר הלא טחון
מתקנים תיבול


 וממלאים את הקרפים מגלגלים ומסדרים בתבנית


הכנת הרוטב

 מערבבים את כל המצרכים לרוטב חלק טועמים ומתקנים תיבול
יוצקים מעל גבי הקרפים הממולאים



 ואופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות
אופים כ 30 דקות או עד להשחמה קלה
המאפה מעולה בהקפאה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה