כל שבוע אני מכינה עוגת גבינה שיהיה משהו מתוק
לקפה של שבת בבוקר
לא מתעצלת לחפש מתכונים חדשים.
משתדלת ללכת על עוגות מהירות הכנה .
בסיס של עוגת גבינה מהירת הכנה יכלול פרורי בסקויטים, כאלה יש לי שמורים בשקיות
במגירת המטבח, בדר"כ טוחנת 3 חב' מחלקת לשקיות של כ- 200 גר' בכל שקית
ואז באמת הכל בצ'יק
מה עושים שנגמרות השקיות עם הפירורים? טוחנים עוד,לא?
הפעם טחנתי אוריאו
יצא משו משו
רכיבים:
תבנית 24
150 גר' עוגיות אוריאו טחונות
100 גר' שוקולד לבן
750 גר' גבינה 5% מסוננת
3/4 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
2 שמנת מתוקה
100 גר' עוגיות אוריאו טחונות
ציפוי:
100 גר' שוקולד לבן
1 שמנת מתוקה לקצפת
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד ומערבבים עם פירורי הבסקויט, משטחים בתבנית
לעוגה:
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר והפודינג, כשמתקבלת קציפה נוקשה מוסיפים את הגבינה
ופירורי האוריאו
מערבבים לאחידות ויוצקים על הבסיס
מקררים
לציפוי: ממיסים את השוקולד הלבן עם מחצית מהשמנת המתוקה, מניחים במקרר לפחות ל- 8 שעות
מקציפים את השוקולד המומס הקר יחד עם שארית השמנת המתוקה
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים ע"פ העוגה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה